Bij ons kunt u verschillende visschotels bestellen voor iedere gelegenheid. Heeft u een verjaardag, een borrel, een receptie, een bruiloft of gewoon trek in heerlijke vis? Met een visschotel verrast u uw gasten op een originele en culinaire manier. Wij beschikken over een assortiment van verschillende soorten visschotels voor zowel grote als kleine groepen. Omdat de schotels bestaan uit verschillende soorten vis, is er altijd voor ieder wat wils. Van makreel tot zalmsalade en van haring tot garnalen, alles is mogelijk. De visschotels worden dagelijks vers bereid door échte vakmensen o.a.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere barbecue- / gourmetschotel, vol met de lekkerste soorten vis, zoals kabeljauw, grote garnalen en andere lekkernijen.
Wij zijn uw adres voor heerlijk verse en prachtig opgemaakte Visschotels. Wij bereiden alles met de meest verse producten. Met onze Visschotels wordt uw feest een waar succes. Kwaliteit staat bij ons dan ook voorop!
Heerlijke hapjesschotel met verschillende soorten gebakken vissoorten erop.
Perfect voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie! Al beschikbaar vanaf 4 personen.
Deze visschotel bevat:
Haringschotel de schaal die niet mag ontbreken in een gezelschap! Volop Hollandse haringen. Altijd vers gesneden Hollandse Nieuwe. A-kwaliteit en goed schoongemaakt. Nergens zo lekker.
Bij ons vindt u een ruim assortiment complete maaltijden. Een kleine selectie uit ons assortiment is onder andere: Paella, visbami met een visloempia, risotto, tagliatelle met zalm, surf en turf en oosterse noodles met gamba’s.
U het alleen nog maar enkele minuten hoeft op te warmen in de oven of magnetron.
Roerbakken is al omscheppend bakken op hoge stand. Dit is een snelle bereidingswijze omdat de ingrediënten -vaak kleurige groenten en meerdere soorten vis- in kleine stukken gesneden zijn en dus snel gaar worden.
Tip
Roerbakken gaat het beste met stevige vissoorten. Dit zijn bijvoorbeeld: tonijn, zalm, tilapia, grote garnalen, meerval en zeewolf. Minder stevige vissoorten vallen tijdens het omscheppen sneller uit elkaar. Vis wordt wat steviger als je het besprenkelt met citroensap en even laat staan. Gebruik een wok met een goede antiaanbaklaag. Vis heeft soms de neiging om vast te plakken aan de pan. Verhit de wok eerst voor, schenk de olie erin en laat deze over de hele bodem uitvloeien. Zodra de olie heel licht walmt kunnen smaakmakers zoals ui en knoflook erdoor. Als die gaan geuren kan de vis erbij. Schep vis niet te vaak om, zodat het heel blijft. De vis is klaar als de stukken ondoorschijnend zijn.
Verwen uzelf en uw gasten met een van onze vissalades. Voor iedere gelegenheid een heerlijke vissalade, feestelijk gepresenteerd op schaal. Onze salades zijn huisgemaakt. Onze schotels worden kort tevoren bereid met dagverse ingrediënten van eersteklas kwaliteit, zijn verkrijgbaar in verschillende bakjes en u kunt kiezen uit o.a.: